Onze werkwijze

Online succes vraagt om meer dan goed werkende techniek en een mooi design. ByeBye Balloon is een full-service web development bureau met ruime ervaring in alle facetten van e-commerce. Wij denken dan ook graag met u mee over een efficiënte en gebruiksvriendelijke inrichting van uw website en adviseren over conversie en zoekmachine optimalisatie. Of dat nu vanaf de eerste schets is of het optimaliseren van een bestaande site, wij staan u graag bij met onze expertise.

Wij geloven in een open samenwerking en delen graag onze kennis en ervaring om u te helpen uw online doelen te bereiken. Wij pakken ieder project grondig en overzichtelijk aan. Heldere communicatie, enthousiast en altijd gedreven om het maximale eruit te halen. Hieronder kunt u onze werkwijze per stap bekijken.

1. Vrijblijvend en persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen wij uw wensen en ideeën uitgebreid bespreken en met u meedenken. Uw doelen en ambities verkennen en vaststellen welke werkzaamheden nodig zijn om dat doel te bereiken. Wie open denkt, ziet nog meer mogelijkheden en die willen wij graag met u bekijken.

2. Offerte

In de offerte zullen wij uw wensen uitwerken en vertalen naar de benodigde werkzaamheden. Altijd duidelijk en gespecificeerd, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

 
 

3. Planning met milestones

Na ontvangst van de getekende offerte begint onze samenwerking. Wij zullen een planning opleveren met de verschillende milestones. Als u gaandeweg toevoegingen wilt doen of aanpassingen wilt maken, is dat uiteraard geen enkel probleem.

4. Kick-off

Met een duidelijke planning kunnen wij uw project gaan realiseren. Wij gaan enthousiast aan de slag en houden u op de hoogte van de voortgang.

 
 

5. Correcties en aanpassingen per milestone

Bij het bereiken van iedere vooropgestelde milestones, krijgt u uitgebreid de kans om correcties of aanpassingen te maken, net zolang tot het resultaat perfect is.

6. Uitgebreide testen

Nadat alle milestones zijn bereikt en alle wensen zijn gerealiseerd, zullen wij het hele project nogmaals doortesten. Zo zijn wij er zeker van dat alles naar behoren werkt en het design tot op de pixel nauwkeurig is, altijd en overal.

 
 

7. Oplevering

Dan is het zover, uw project wordt opgeleverd. Het resultaat is bij oplevering exact zoals u het wilt. Uiteraard zijn wij na de oplevering ook nog betrokken (indien u dit wenst). Wij staan u graag bij, de hele verdere weg omhoog.

Voor meer informatie, een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte