Web development

ByeBye Balloon biedt hoogwaardige web development aan voor iedere opdracht. Of u nu een compleet nieuwe website of webwinkel wilt laten maken of een onderdeel van een bestaande site wilt verbeteren of uitbreiden, wij helpen u graag verder. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en geven altijd objectief en onderbouwd advies. Dankzij onze jarenlange ervaring in e-commerce kijken wij verder dan naar alleen de techniek.

Zo weten wij als voormalig webshop eigenaar hoe belangrijk gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine optimalisatie is voor uw website of webwinkel. Een efficiënte opzet van de site, waarbij design en techniek feilloos in elkaar overlopen en gericht is op een optimale gebruikerservaring. Altijd met correcte en schone code, zonder shortcuts en met het oog op uw bezoeker én de zoekmachines. ByeBye Balloon legt een sterke en stabiele basis voor iedere website. Vanuit daar kan de weg omhoog beginnen.

 
 

Responsive websites

Techniek moet werken, altijd en overal. Uw product, dienst en/of informatie moet altijd bereikbaar zijn, via de desktop, tablet en mobiel. Wij bouwen daarom bij voorkeur responsive websites. Op deze manier past uw website zich aan, aan het device van uw bezoeker. Daarnaast is het van belang dat uw website werkt in alle gangbare browsers zoals Safari, Chrome, Firefox, Internet Explorer en Opera. Stabiele en betrouwbare software die precies doet wat er wordt gevraagd, zo simpel is het.

 
 

Web development & SEO

Als de motor soepel draait, is het uiteraard van belang dat u publiek naar uw website trekt. Uit ervaring weten wij dat er geen goedkopere manier is om bezoekers te krijgen dan door goed te scoren in de zoekmachines. Goed scoren op relevante keywords geeft een waanzinnige voorsprong en genereert een constante stroom van nieuw geïnteresseerd verkeer naar uw website. SEO of zoekmachine optimalisatie is dan ook altijd onderdeel van de online strategie van websites en zeker van webshops.

Web development bij ByeBye Balloon is daarom niet alleen gericht op de gebruiker, maar ook op de zoekmachines. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en developen altijd in overeenstemming met de uitgebreide richtlijnen van Google. Naast onze web development diensten, bieden wij ook uitgebreid SEO advies aan. Zoekmachine optimalisatie is perfectie in ieder detail. Wij bouwen websites die duurzaam geoptimaliseerd zijn op het gebied van techniek, structuur, design en instellingen. Websites die daadwerkelijk kúnnen scoren.

 
 

Optimale conversie

Als uw website een publiek heeft, is het van belang dat uw bezoekers, uw klanten worden. Door middel van een design dat vraagt om call to action, een goede structuur en duidelijke navigatie, moeten uw klanten als het ware op een volledig natuurlijke manier naar de doelpagina van uw site worden geleid. ByeBye Balloon heeft ruime ervaring in het bouwen van websites met maximale conversie. Bestaande webwinkels helpen wij graag te evolueren naar een optimaal renderende omgeving. Alles halen uit uw website, dat is voor ons resultaat boeken.

Voor meer informatie, een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte