SEO diensten

Search Engine Optimization of SEO is misschien wel de meest goedkope manier om bezoekers naar een website te trekken en is voor e-commerce, blogs en andere websites een absoluut essentieel onderdeel van de online strategie. Wij hebben met onze eigen webwinkels ervaren wat een waanzinnige voorsprong je hebt, wanneer dit deel van de website goed op orde is. SEO optimalisatie is een proces waarbij ieder detail moet kloppen, in de front-end en in de techniek.

Neem onderaan de pagina contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek over onze SEO diensten.

  SEO check
  SEO vraagstukken
  Zoekwoorden analyse
  SEO content
  Website structuur
  Techniek en code
  Website instellingen
  Aanvullende SEO optimalisatie
  SEO onderhoud
  Monitoring tools
  Linkbuilding
  Social media

Vier basis fundamenten voor zoekmachine optimalisatie

Voor een goede vindbaarheid moet ieder detail aan de website kloppen. ByeBye Balloon kijkt dan ook niet alleen naar het zichtbare gedeelte zoals de teksten, afbeeldingen, headers, etc., maar wij maken een complete 360-analyse naar aanleiding van de door ons gebruikte basis fundamenten.

 • Techniek: samen met de instellingen ook wel technische SEO genoemd. Een website moet kwalitatief hoogwaardige en schone code bevatten, eventueel maar niet per definitie volgens webstandaarden en richtlijnen van het W3C, zonder (structuur) fouten en/of shortcuts.
 • Instellingen: een website moet correcte (SEO) settings hebben, met de juiste instructies voor zoekmachines in de HTML-header.
 • Structuur: een logische opbouw, voor zowel de bezoeker als voor de zoekmachines.
 • Content: unieke content die van toegevoegde waarde is, waarbij ook afbeeldingen, alt-tags, title tags, links, meta’s, zoekwoorden, call-to-action, en nog veel meer van belang is.

SEO & ByeBye Balloon

ByeBye Balloon kan u ondersteunen, adviseren en indien gewenst ook uitvoering geven aan het hele proces of aan bepaalde delen van optimalisatie. Wij kunnen een SEO check doen en tips geven, u onderwijzen in de wondere wereld van de zoekmachines of u juist alles geheel uit handen nemen. Of u nu een bestaande site wilt optimaliseren of een nieuwe site wilt laten bouwen, wij zorgen voor een sterke basis die de weg omhoog in Google faciliteert.

ByeBye Balloon heeft een track record aan websites die de hoogste posities in Google bekleden (zie ook onze portfolio) en werkt altijd volgens de technische richtlijnen van zoekmachines. De weg omhoog begint hier!

Voor meer informatie, een persoonlijk gesprek of een vrijblijvende offerte